Könyves Kálmán Gimnázium
KKG épület
1043 Budapest,
Tanoda tér 1.
Tel.: 369-3388
Fax: 399-2093
OM kód: 035227
E-mail: info@mail.kkg.hu
Fenntartónk


Az egyéni jelentkezés menete a középfokú felvételi eljárás során

A középfokú felvételi eljárásban amennyiben a felvételi lapok(tanulói adatlap és jelentkezési lapok)kitöltését nem a jelentkező általános iskolája végzi,egyéni jelentkezés benyújtására kerül sor.
A felvételi lapok egyéni kitöltése az alábbiak szerint kezdeményezhető.A felvételi lapok kitöltését a jelentkezőnek, illetve a szülőnek önállóan kell kezdeményeznie, ha a jelentkező a középiskola kilencedik évfolyamánál alacsonyabb évfolyamára (tehát 6, vagy 8 évfolyamos gimnáziumba) jelentkezik.

Felhívjuk a figyelmüket,  hogy az idei tanévtől a kézzel kitöltött felvételi lapok feldolgozására nincs lehetőség,  ezért NE HASZNÁLJÁK az interneten különböző honlapokon megtalálható, korábbi tanévi felvételi lap nyomtatványokat!

Az egyéni jelentkezés során a felvételi lapokat (tanulói adatlap és jelentkezési lap(ok)) a jelentkezőnek,  illetve a szülőnek a KIFIR elektronikus adatlap-kitöltő  program egyéni jelentkezők számára létrehozott felületén kell előállítani, majdkinyomtatvatovábbítani kell a továbbtanulásra kiszemelt középfokú iskolákba, illetve az Oktatási Hivatalba.

Részletes leírás az Oktatási Hivatal weboldalán:

https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/tajekoztato_felvetelizoknek/2019_2020beiskolazas/egyeni_jelentkezes_menetePublikálva : 2020/01/24 - 10:34
Utoljára módosítva : 2020/01/24 - 10:41

Vissza

 
Hivatalos
Könyves élet