Könyves Kálmán Gimnázium
KKG épület
1043 Budapest,
Tanoda tér 1.
Tel.: 369-3388
Fax: 399-2093
OM kód: 035227
E-mail: info@mail.kkg.hu
Fenntartónk
A 2018/19-es tanév programja  

Tankerületi honlap

FENNTARTÓNK ELÉRHETŐSÉGE

Események

Népszerű angol és amerikai karácsonyi filmek délutánja
Időpont:

2018. december 13-án 15 órától az alagsori angol teremben

Kedvelt angol nyelvű karácsonyi filmek részleteit mutatjuk be. 3 fős csapatokban lehet vetélkedni a filmekről és a karácsonyról szóló kérdésekről nagyon aranyos és finom díjakért ünnepi hangulatban.

Részletek

Karácsonyi Koncert a Könyvesben
Időpont:

2018. december 19.( szerda), 17 óra Díszterem

Szeretettel meghívunk mindenkit a Könyves hagyományőrző Karácsonyi koncertjére, amelyen a Gimnázium zenekedvelő tanulói és tanárai szerepelnek.

Részletek

Régebbi eseményekDÖK tábor beszámoló 2009

Az idei DÖK tábort Leányfalun tartottuk, ahol három vidám napot tölthettünk el. Úgy gondolom, mindenki nevében mondhatom, hogy nagyon élveztük a tábort és kitűnően éreztük magunkat.
Sokat vetélkedtünk, játszottunk és persze tanultunk is. Az én kedvencem a karaoke est volt. Egész este énekeltünk és különböző kis táncokat találtunk ki egy-egy dalhoz. Emlékezetes kis este volt. A tanulós rész is tetszett. Dorka ismertette velünk a diákjogokat és marketinget tanultunk Ádámmal. Második nap délután a Pilisben túráztunk, ahol a meglepetés Könyveses tanárok a mesevilágba kalauzolták a táborozókat. A szakadó eső ellenére találkozhattunk a Hollóval és a Rókával, Bubó doktorral, Törppapával, a Kisvakonddal, Hamupipőkével és a Boszorkánnyal! 
Ez a tábor még jobban összehozta ezt a remek csapatot. Remélem a jövőben is ilyen jó lesz az együttműködés közöttünk, és még sok közös élményben lesz részünk. 
És persze végül köszönjük meg Ádámnak, hogy megszervezte nekünk ezt a felejthetetlen tábort.

Papp Alexandra 10.bPublikálva : 2009/12/07 - 18:19
Utoljára módosítva : 2009/12/07 - 18:26

Vissza

 
Hivatalos
Könyves élet