Könyves Kálmán Gimnázium
KKG épület
1043 Budapest,
Tanoda tér 1.
Tel.: 369-3388
Fax: 399-2093
OM kód: 035227
E-mail: info@mail.kkg.hu
Fenntartónk


Tájékoztató a koronavírus miatt kialakult helyzetről

Kedves Diákok, Tisztelt Szülők!

A koronavírus-járvány miatt a következő intézkedések és változások történnek a Könyves Kálmán Gimnáziumban.

Felhívjuk a diákok figyelmét, hogy rendszeresen használják a mosdókba kihelyezett fertőtlenítőket. Ha valahol ebből hiányt tapasztalnak, azonnal jelezzék az Igazgatóságnak, hogy pótolhassuk. Javasoljuk a kézfogás és a puszival való köszönési formák mellőzését.

Aki, az elmúlt két hétben külföldön járt és huzamosabb ideig ott tartózkodott, és ezért fönnáll a fertőzés veszélye, kérjük konzultáljon a háziorvosával és csak az ő engedélyével jöjjön iskolába.

A március 15-ei ünnepi műsort a Díszteremből az osztálytermekbe helyeztük át. Az osztályok egy interaktív játékban vehetnek részt, a műsort pedig az iskolarádióból hallgathatják.

A március 16-ai és március 18-ai fogadóórák elővigyázatossági okokból elmaradnak. A tanárokkal munkaidőben, telefonon lehet beszélni.  Ha halaszthatatlan ügyről vagy nem telefontémáról van szó, akkor telefonon lehet időpontot egyeztetni a személyes találkozásra.

A március 20-21-ei Éjszakai Sportnapot elhalasztjuk, amint a lehetőségek engedik, a DÖK megrendezi ezt a népszerű programot.

Kérünk mindenkit, hogy az iskolát érintő dolgokban az iskola honlapjáról tájékozódjanak. Amint további információnk van, itt nyújtunk tájékoztatást.

IgazgatóságPublikálva : 2020/03/11 - 13:34
Utoljára módosítva : 2020/08/27 - 18:07

Vissza

 
Hivatalos
Könyves élet