Menü Bezárás

Labdák, labdák minden mennyiségben

Február közepén a 9-12. évfolyamos röplabdások között avattunk bajnokot, a héten pedig a 7-8. évfolyam kosárlabda bajnokát ünnepelhettük.

9-12. évfolyamos röplabdáról röviden:

Összesen 12 csapattal indultunk, a 4 csoport győztese automatikusan jutott tovább a legjobbak közé. Egy úgynevezett vigaszágról a csoportok második helyezettjei közül még egy csapat mehetett tovább, és nagy örömömre a 6. csapat a tanárok csapata lett! Ezzel a hat csapattal vágtunk neki a mi kis FINAL6 sorozatunknak, itt már mindenki mindenkivel játszott. Nagyon színvonalas, sportszerű játékot láthattunk, eszméletlen izgalmas csaták voltak, öröm volt a tanári csapatban játszani.

A bajnokcsapat, megvédve tavalyi bajnoki címét a 12.D osztály lett!

II. helyezett a 11.D

III. helyezett a 12.C

IV. hely: 11.C

V.hely: 12.D

VI. hely: Tanárok

A nagyoknál a kosárlabdával folytatjuk, ahol már meg is történt a sorsolás, jövő héten hétfőn dobjuk fel először a labdát.

7-8. évfolyamos kosárlabdáról röviden:

Igazán jó volt nézni a “kicsik” játékát, küzdöttek, hajtottak, ők a jövő, reméljük, sok örömöt és szép eredményeket hoznak majd a Könyvesnek. A bajnok 7.C osztály kiemelkedett a mezőnyből, a többi csapat végül körbeverte egymást, azonos pontot szereztek a végelszámolásnál, a dobott és kapott pontok különbsége döntötte el a helyezések sorsát.

Végeredmény:

Bajnokcsapat: a 7.C

II. helyezett: 8.D

III. helyezett: 7.D

IV. helyezett: 8.C

Következik a mindent eldöntő kidobó játék, a partizánlabda, nagyon izgalmas lesz a végjáték, még minden lehetséges!

Szentes János