Menü Bezárás

Véget ért a “hajsza”!

Hosszas várakozás és hihetetlen izgalmak után végre megismerhettük a 2023-as év legnyerőbb Könyves-párosát.

De menjünk sorban…

Kettő óra már elmúlt, amikor az utolsó 14 pár megmutathatta ország-világ előtt, mennyit tudnak egymásról. Megtudtuk, ki énekel hangosabban, ki szereti jobban a matekot, kinek nagyobb a ruhatára, ki lájkolta többször Széll Tamara fotóit vagy hogy ki a magasabb. A kihívás végén és egy mindent eldöntő második kör végén mindössze 2 pár maradt versenyben.

A döntősök

Az utolsó fordulóban 200 építőkocka minél gyorsabb összegyűjtése után kellett a lehető legmagasabb, állva maradó tornyot felépíteni mindössze 7 perc alatt. Az elképesztő izgalmakat hozó, idegölő percek után, amikor mind a két páros tornya ledőlt egyszer-egyszer, végül, hajnali fél négykor kiderült, ki a nyerő páros a Könyvesben 2023-ban…

(Ide most mindenki képzelje el a tipikus Könyveses dobpergést…)

2023-ban a Könyves legnyerőbb párosa

LACZKA GRÉTA és VÁLYI-NAGY VIRÁG a 12. D osztályból!

A győzelem pillanata
A végeredmény közhírré tétetett!

Gratulálunk a győzteseknek, az egész éjszaka versengő, hol kieső, hol visszakapaszkodó párosoknak (mind a 100-nak), de mindenekelőtt a DÖK felülmúlhatatlan csapatának, kiegészülve a mindig szívesen látott és mindig szívesen visszatérő öregdiákokkal.

Az egész vállalkozás lelkei persze most is, mint idén már oly sokszor Széll Tamara és Farkas Péter voltak. Elképesztően sokszínű, összetett programsorozatot állítottak össze kreatív gárdájukkal, és gyakorlatilag zökkenőmentesen le is vezényelték ezt a majd’ egész éjszakán át zajló versengést. Emeljük kalapunkat ezelőtt a teljesítmény előtt!

Elképesztő élmény volt. Mint minden Könyves Kálmán sohasem unalmas, izgalmasan színes birodalmában.

Jó pihenést a szervezőknek és a résztvevőknek!

Az éjszaka folyamán készített képeink első adagja itt található: https://drive.google.com/drive/folders/1tTMkoPjUJ0lcNM1RAGxuax4u-V01gES3?usp=sharing