Menü Bezárás

Hírek a Könyves sportvilágából

A 9-12. évfolyamnak véget ért az idei házibajnokság, a labdarúgás és a röplabda után a kosárlabdában is győztest ünnepelhettünk. Címvédés történt, ugyanis a 11.B-sek ismét elhódították a kupát! Érdekesség, hogy idén a két legjobb dobót nem a bajnokok adták, hanem a 3. helyezett csapat, ami a jövőre nézve jót jelent!

Gratulálunk minden osztálynak, izgalmas, jó kis mérkőzéseket láthattunk!

Végeredmény:

BAJNOK: 11. B

II. HELYEZETT: 10. D

III. HELYEZETT: 10. B

IV. HELYEZETT: 11. D

V. HELYEZETT: 9. C

LEGJOBB DOBÓK

lányok között: HELYI REGINA, 10. B, 24 PONT

fiúk között: NÓGRÁDI BENEDEK, 10. B, 70 PONT

Egy kis összegzés:

Az egész évet nézve, érdekesség az is, hogy a három labdás sportágat összesítve, idén két kiemelkedő csapatot, osztályt is díjaztunk az egész éves formájuk, eredményeik alapján. Az egyik a 11. B osztály, akik a labdarúgás és a kosárlabda bajnokai lettek, a másik a 11. D osztály, akik a röplabda és a labdarúgás ezüstérmesei, valamint a kosárlabda 4. helyezettjei lettek, amihez szívből gratulálunk, és természetesen kiemeltként várjuk őket vissza jövőre is.

Gratulálunk minden csapatnak, akik az év folyamán indultak bármelyik bajnokságban, köszönjük a sok jelentkezést, a sportszerű mérkőzéseket. Egyre izgalmasabb, színvonalasabb meccseket láthattunk a tanév során, folytatjuk jövőre is!

Köszönet minden érdeklődőnek, szurkolónak, segítőnek, a testnevelőknek, a fantasztikus röplabdás tanári csapatnak a játékát és a lelkesedését!

Hamarosan jelentkezem még a 7-8. évfolyamos házibajnokság utolsó, mindent eldöntő fordulójával is, ami egy népszerű kidobós játék lesz. A tét itt is nagy, szoros a verseny, de még titok, hogy ki is lesz a legeredményesebb, legsportosabb osztály.

Szentes János