Menü Bezárás

Heroes of the Future 

Élményprogram a fenntarthatóságról fiataloknak a Hungexpon

A 8. C és 7. D osztály tanulói október elsején részt vettek a Heroes of the Future elnevezésű fenntarthatósági programon. Az esemény a Hungexpo területén lévő D pavilonban zajlott. A belépéshez kaptunk karszalagot, majd egy brandingelt tornazsákot, benne uzsonnával. A program kezdete előtt beszkenneltek minket, és kaptunk még egy karszalagot, ami tartalmazott valamilyen chipet.

Nem akarom túlzottan lespoilerezni, szóval csak nagy vonalakban annyit, hogy egy ilyen Dűne és Star Wars inspójú díszlet volt, amit egyébként elképesztően jól megcsináltak. A két, jövőből visszatérő utazó volt a körbevezetőnk, és az interaktív feladatokban a segítőnk. A kb. másfél óra alatt nem lehetett nálunk telefon, se más kütyü, amit így utólag annyira nem is bánok. Végül még negyedóráig kipróbálhattunk különböző elektromos járgányokat, pl.: roller, howerboard és egyebek. 

Ezek után átmentünk egy másik épületbe, ahol különböző természetvédelmi témájú szobákban voltak kiállítások igényesen, kartontáblákra kiírva és újrahasznosított szemétből készült illusztrációkkal díszítve. 

Ahhoz képest, hogy mire számítottam, őszintén nagyon tetszett, és az osztálytársaim elmondásuk alapján, ők is élvezték. Ajánlom, hogy látogassatok el a Hungexpora, és nézzétek meg a fenntarthatósági kiállítást.

Tóth Antea 8. C

Pár további fotó megnézhető itt: https://drive.google.com/drive/folders/1a1cfBJvl9EUe0eBc4DRVh47mMFMFgIEa?usp=sharing