Menü Bezárás

Kerekek és reggeli

A Könyvesben tavaly rendeztük meg először az “Érkezz biciklivel- kapsz reggelit” eseményt. Akkor az időjárás nem volt hozzánk kegyes, egész reggel esett.

Nem úgy mint ma. Mert ma reggel nem esett.

Zuhogott és még hideg szél is fújt. Ennek ellenére is akadtak olyan bátor és elszánt Könyves-diákok, illetve tanárok, akik két- vagy négy keréken érkeztek ma iskolába. Volt itt bicikli, roller, gördeszka, szóval mindenféle környezetbarát közlekedési eszköz.

A Bátrak a megérkezés sorrendjében

Álljon itt a neve minden elszánt kerekesnek, akiket egy vacak zuhogó eső sem állíthatott meg ma reggel!

Baffia Emese (7. D); Balog-Bas Béla (7. D); Bieber Szabolcs (7. D); Laboda Bence (7. D); Menyhért Dániel (7. D); Mészáros Zsombor (7. D); Urbán Réka (7. D); Baffia Marcell (8. D); Erdős István (8. D); Fáry Botond (9. D); Menyhért Marcell (9. D); Láng Anna (11. A); Bodó Gitta (11. D); Túri Jázmin (11. D),  Müller Anna tanárnő és Szepesváry László igazgató úr

Cserébe a bőrig ázott kerekezőket egészséges reggeli várta az ebédlőben. Paprika, paradicsom, sütőtök, húsmentes padlizsánkrém, mindehhez csupa finom, friss pékáru, forró teával kombinálva.

Amiért megérte reggel esőben tekerni….

A mai rendezvényünk a “Mozdulj a klímáért! A közösség ereje!” rendezvénysorozatunk harmadik eseménye volt, ami egyszerre két célt valósított meg: egyrészt a testmozgást népszerűsítette, másrészt a hús nélküli táplálkozás lehetőségére hívta fel a figyelmet.

A negyedik, egyben utolsó, a legnagyobb létszámú, egész iskolát érintő program a hagyományosan nagylétszámmal induló őszi Kék túra tábor lesz, amelyik most pénteken kezdődik több mint 200 rlsztvevővel.

Köszönjük minden mai bátor vállalkozókedvű kerekesnek, hogy részt vett ebben a kihívásban és minden kollégánknak, aki hiresztelte a mai alkalmat, illetve segítségünkre volt a lebonyolításban!

Öko-munkaközösség