Menü Bezárás

21 Nő az egészségügyért alapítvány és egy Könyves-diák

9. osztályban kezdtem el komolyabban érdeklődni a kémia iránt, ami nagyban Müller Anna kémia tanárnőmnek is köszönhető. Így nem volt kérdés, hogy 11. évfolyamra fő fakultációs tárgyként a kémiát választom.

Kira és Müller tanárnő

A tanév közben egyik kedves barátom hívta fel a figyelmemet a 21 Nő az egészségügyért alapítvány által meghirdetett mentorprogramra. A programban résztvevő diákok az egyéni és közös programok által életre szóló tudástámogatást kapnak, betekintést nyernek a számukra izgalmas szakma világába, elmélyítik ismereteiket a világról.
Be is adtam a pályázatom. Hatalmas öröm fogott el, amikor megkaptam a levelet, melyben értesítettek arról, hogy egyike vagyok a 44 kiválasztott diáknak. Az ország 25 pontjáról választottak diákokat, és március 28-án már kezdődik is a közös programunk.

Nagyon várom az ismerkedést a pályatársaimmal és a mentoraimmal. Azt sajnos még nem tudom, hogy kinek leszek a mentorálltja. De biztos vagyok benne, hogy az elkövetkezendő 10 hónapban sok új tapasztalatra tehetek szert. Nézve a korábbi évek beszámolóit, izgalmas kalandok is várnak rám.
Remélem, hogy ezalatt az idő alatt a gyógyszerészethez, kémiához kapcsolódó lehetőségeket is jobban átláthatom, és jobban megismerem önmagam is.

Várady-Sziklai Kira

Szeretettel gratulálunk Kirának és Müller Anna tanárnőnek! Izgatottan várjuk az élménybeszámolót a program végén.