Menü Bezárás

Könyves-diák lóháton

Emlékeztek a lányra, aki a március 15-i ünnepségen énekelte a Csitári hegyek alatt… kezdetű dalt? Nos, azon kívül, hogy csodálatosan énekel, lovaglásban is egészen kiváló eredményei vannak.

Ő Pap Krisztina, 9. D osztályos diákunk.

Íme a legújabb eredményei:

Krisztina pár héttel ezelőtt indult a Simonpuszta Nemzeti Lovaskultúra Központban rendezett Nemzeti versenyen ( vagyis az országos bajnokságon) díjugratásban. Az első megmérettetés a 105 cm-es versenyszáma volt. Ez a szám és az elért eredmény azért is érdekes, mert mindezt egy póni méretű loval tette meg, egyedüliként a versenyen. Ugyanazon a pályán ment végig mint a nagylovak.

A cél az volt, hogy minél gyorsabban, verőhiba nélkül teljesítsék a pályát. Szombaton 29 indulóból 3. helyezést ért el. Vasárnap 28 indulóból megnyerte a versenyszámot. Ami még hab a tortán, hogy mindkét nap a díjazottjai között Kriszti volt az egyedüli ifi versenyző, a többiek felnőtt kategóriában indultak.

Ebben az évben Krisztina 100 cm-es versenyszámban is indult országos versenyen, ahol 2 második és 2 harmadik helyezést ért el.

Gratulálunk az eredményekhez, a folytatáshoz sok erőt kívánunk és várjuk az újabb jó híreket!